Nieuws

 • Gezocht: Fitcoach bij Kees

  We hebben werk voor ongeveer 12 uur per week

  Lees meer
 • Actie wegens succes verlengd: Plan nu je gratis gezondheidsanalyse

  Check o.a. je BMI, percentage spier- en vetmassa en krijg een advies van onze voedingscoach

  Lees meer
Meer nieuws

Kerstbal en Oliebol Tennistoernooi 2018

Het is zover, de inschrijving voor het K&O toernooi 2018 is geopend. Van tweede Kerstdag, 26 december tot en met 31 december spelen we de 33ste editie van misschien wel het gezelligste toernooi van de regio.

Het seniorentoernooi is voor herendubbels, damesdubbels en gemengd dubbels. Maar ook het Kind en Ouder toernooi wordt dit jaar voor de vijfde keer gespeeld. En nieuw dit jaar is het jeugdtoernooi voor kinderen van 12 t/m 15 jaar.

Er wordt gespeeld in poules en uitslag van de wedstrijden wordt bepaald door de punten die je scoort in de wedstrijd en de punten die je kan verdienen aan het Rad van Fortuin bij elkaar op te tellen. 

Het toernooi voor de senioren spelen we in de volgende categorieën:
Gevorderd - als je net bent begonnen met tennis (speelsterkte 9 en 8)
Sterk - als je al een tijdje speelt (speelsterkte 7 en 6)
Competitie - als je tot de sterkste spelers behoort (speelsterkte 5 en lager)
60+ - als de grijze haren de overhand beginnen te krijgen (poule indeling op sterkte) 
 

klik hier om direct in te schrijven!

Tik 'm aan ouwe!

Naast het senioren toernooi spelen we ook weer het Kind & Ouder toernooi. Kinderen vanaf 9 tot 16 jaar kunnen samen met een van de ouders of opa/oma of oom/tante deelnemen. Je speelt dan poulewedstrijden en op oudejaarsdag is de finale. We delen de poules zoveel mogelijk op strekte in. Ook bij het Kind & Ouder toernooi doet het Rad natuurlijk mee.

Nieuw! Jeugdtoernooi

De jeugd komt nog meer aan bod tijdens het Kerstbal en Oliebol toernooi. Ben je tussen 12 en 16 jaar oud, dan kan je samen met een vriendje of een vriendinnetje inschrijven voor het jeugd dubbel toernooi. We spelen ook hier in een poule systeem. Op basis van de inschrijvingen stellen we de poules samen en proberen we in elke categorie (Jongens Dubbel, Meisjes dubbel en Gemengd dubbel) een poule te maken.
Bij een beperkt aantal inschrijvingen stellen we een of meerdere poules samen met daarin alle categorieen. Ook bij het Jeugdtoernooi doet het Rad natuurlijk mee. 

Schrijf je nu in voor het Kind & Ouder Toernooi of Jeugdtoernooi!

Nieuws

 • Gezocht: Fitcoach bij Kees

  We hebben werk voor ongeveer 12 uur per week

  Lees meer
 • Actie wegens succes verlengd: Plan nu je gratis gezondheidsanalyse

  Check o.a. je BMI, percentage spier- en vetmassa en krijg een advies van onze voedingscoach

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Sportcentrum Kees
Kees Boekelaan 3
3723 BA Bilthoven

030 229 17 68

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.